Szkoda że dopiero ktoś z komentujących musiał dodać link ze sprostowaniem, bo widać redakcja dalej udostępnia artykuł który jest niezgodny z prawdą. Brawa dla redakcji. Wreszcie prawda ujrzała światło dzienne. Luzik - doczekałam się :)
Pobił człowieka który miał udar mózgu.. s#$@#$@#$stwo tyle powiem, mieć takiego $##@$@# w rodzinie to hańba!
brak mi słów..szanowny Pan Piotr-ratownik powinien ponieść konsekwencje , takie zachowanie jest niedopuszczalne, również lekarka powinna odpowiedzieć -ewidentnie czekała na mocną reakcję kolegi, po czym wcale nie broniła starszego pana ... dramat nie rozumiem tylko jak pan Piotr mógł pomyśleć , że mu to wszystko ujdzie płazem.... ??!!!!pokazał chłopa przed szanowną Panią lekarką, -oboje warci siebie,
Szpital i zespół medyczny może szykować się na pozew cywilny, zwłaszcza że parę dni później w innym szpitalu zdiagnozowali udar... mam nadzieję, że dostaniecie po kieszeniach... nic nie boli tak jak brak kasy
Jak to? W innej gazecie o ratowniku piszą w samych superlatywach! http://weekend.gazeta.pl/weekend/1,138585,19319138,ratownik-medyczny-do-dzis-mam-przed-oczami-cialo-czlowieka.html#TRwknd
Jakby ratownik pobił dziadka to by go wywalili z roboty od razu! myslicie że naraziłby się na to?? szczerze wątpię
Nagłaśniać wszędzie gdzie się da takie wybryki jak tego sukinkota a potem kłamanie i granie niewiniątka powinno być napiętnowane z wielokrotną siłą to są ludzie którzy są realnym zagrożeniem dla życia ludzi
Ludzie apeluje do was Nagłaśniać wszędzie gdzie się da takie wybryki jak tego sukinkota a potem kłamanie i granie niewiniątka powinno być napiętnowane z wielokrotną siłą to są ludzie którzy są realnym zagrożeniem dla życia ludzi, nie mogą pozostawać anonimowi i bezkarni takie bandyckie zachowania ze strony jakiej kol wiek służby powinny być napiętnowane wielokrotnie więcej niż standardowo , nie dopuszczajcie aby takie sprawy zamiatano pod dywan nie dopuszczajcie do tego aby myśleli że są anonimowi i bezkarni.
Bandytyzm w wszelakiej postaci powinien być napiętnowany, tacy ludzie nie powinni tam pracować są realnym zagrożeniem dla życia i zdrowia, dzięki jak widać sumiennej redakcji temat nie zostanie zamieciony pod dywan.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!